Kajavaterapia

Kajavaterapia on suomalaisen anatomian professorin Yrjö Kajavan 1900-luvun alussa kehittämä anatomis-fysiologinen terapia ja kehon kokonaisvaltainen hierontahoito. Se rentouttaa, vilkastuttaa veren- sekä kudosnestekiertoa, laukaisee jännitystiloja ja lievittää kipuja.

Hoito sopii kaikenikäisille, myös lapsille. Hoidon kesto on 1,5-2 tuntia. Kajavaterapiassa hierotaan koko keho, hermoratoja, jänteitä ja lihasten kiinnityskohdat sekä reunat. Erityisen huomion saavat kehon ääreisosat kädet ja jalat. Jänteiden käsittely on napakkaa, mutta hieronta kevyttä.

Kajavaterapia sopii hyvin hoidoksi mm. erilaisiin kipu-ja särkyoireisiin, turvotukseen, verenkiertohäiriöihin, unettomuuteen, leikkausten jälkitiloihin, niska-ja hartiajännityksiin, hermopinteisiin, tenniskyynärpäähän, kylmiin käsiin ja jalkoihin, kroonisiin kiputiloihin, reumaattisiin ja neurologisiin oireisin.

Rajoitukset kajavaterapialle ovat verenvuototauti, syöpä, kuume, koko kehon ihotuma, alkoholin vaikutuksenalaisena oleminen tai psykoosi.

Kajavaterapia sopii monelle, moneen eri vaivaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!