Skip to main content

Henkilökohtainen fysiikkavalmennus

Lisää tehoa suorittamiseen

Perinteisten Personal Trainer palvelujen sijasta haluan valmennuksessa korostaa erilaisten liikuntatapojen ja -paikkojen merkitystä liikunnan mielekkyydelle. Treenejä voidaan järjestää mm. metsässä, hiekkamontulla tai urbaanissa ympäristössä. Kunnon kohotuksen lisäksi tärkeää on kehittää lihastasapainoa, kehonhallintaa sekä elastisuutta. Se, että treenataan monipuolisesti ja psyyken hyvinvointi huomioon ottaen ei tarkoita, etteikö treenata kunnolla!

Asiakkaani menestyvät projekteissaan tavoitteista riippumatta, koska jokainen ohjelma rakennetaan asiakkaan yksilöllisiä kykyjä ja toiveita vastaaviksi. Kun toiminta on mielekästä, myös tulokset paranevat. Myös aikataulut ja toimintatavat ovat yksilölliset. Yhdessä rakennamme säännöllistä ja pitkäaikaista muutosta sekä kehosi hallintaan että mielesi hyvinvointiin. Liikkeitä suunnitellessa pyrin huolehtimaan lihaskalvojen liikkuvuudesta, näin saadaan lisää tehoa suorittamiseen ja saavutamme elastisen ja terveen kehon.

Hinnoittelu

DSC_7413

Aktiivi- ja ammattiurheilijoiden valmennus

Juniorijoukkueista kilpaurheilijoihin & nuoren urheilijan yksilövalmennus

Valmennan myös mm. juniorijoukkueita sekä yksilöitä, joille tavoitteellinen urheilu on päämääränä. Tarjoan apua monipuoliseen lajiharjoitteluun, sekä yksilölliseen ohjaukseen pienissäkin ongelmakohdissa kuten vaikkapa käden ja silmän koordinaatiossa tai tietyn lihasryhmän kehityksessä. Suuri merkitys tavoitteellisessa urheilussa on mentaalivalmennuksessa; kilpaurheilijoilla vuosien harjoittelu ja omistautuminen tiivistyvät joskus pienimpiinkin ratkaiseviin hetkiin, jolloin itsevarmuus ja omien kykyjensä kokonaisvaltainen käsittäminen ovat elintärkeitä suorituksen kannalta.


2003-syntyneiden Tompat joukkue voitti sarjansa mestaruuden lyömällä koko kauden sarjaa hallinneen TarU:n Tarvasjoelta.

2003-syntyneiden Vahat-joukkue voittivat aluemestaruuden! Mestaruus on hienon hieno osoitus yhden joukkueen kasvutarinasta. Pelaajien kehittyessä ja joukkueen hitsaantuessa yhtenäiseksi kaikki on mahdollista.

TUTO Hockey edustusjoukkueen fysiikkavalmennus

Olen toiminut 2019 vuodesta alkaen TUTO Hockey edustusjoukkueen fysiikkavalmentajana.

Hinnoittelu

Hinnoittelu on haastavaa, koska jokainen yksilö on erilainen. Ohesta löydät muutaman esimerkkipaketin, joista saat suuntaa-antavaa hintatietoa. Sinun tarpeesi määritellään alkuhaastattelussa, jossa sovitaan yhdessä mitkä palvelut laajasta tarjonnastani sopivat parhaiten juuri sinulle. Sinun tavoitteesi on minulle tärkeämpi kuin ennalta määritelty paketti. Koska olet ainutlaatuinen, en halua istuttaa sinua valmiiseen raamiin.

Paketti 1 kk

295

kk
  • Paketti sisältää yksilöllisen alkuhaastattelun, tavoitteiden määrittelyn ja tarvekartoituksen. Käymme läpi ruokavalion sekä rakennamme henkilökohtaisen harjoitusohjelman. Teemme yhdessä ohjattuja harjoituksia kerran viikossa ja tämän lisäksi annan sinulle kotiympäristössä tehtäviä harjoitteita. Koko jakson ajan pidämme tiiviisti yhteyttä etäohjauksen kautta. Jakso päättyy lopputestaukseen, minkä jälkeen annetaan ohjeet omatoimiseen jatkoon.
Tilaa

Paketti 3 kk

275

kk
  • Paketti sisältää yksilöllisen alkuhaastattelun, tavoitteiden määrittelyn ja tarvekartoituksen. Käymme läpi ruokavalion ja teemme ruokapäiväkirja-analyysin. Teemme lihaskunto- ja liikkuvuustestin, jonka pohjalta rakennamme henkilökohtaisen harjoitusohjelman ja aikataulun. Teemme yhdessä ohjattuja harjoituksia kerran viikossa ja tämän lisäksi annan sinulle kotiympäristössä tehtäviä harjoitteita. Koko jakson ajan pidämme tiiviisti yhteyttä etäohjauksen kautta. Jakso päättyy lopputestaukseen, minkä jälkeen annetaan ohjeet omatoimiseen jatkoon.
Tilaa

Paketti 6 kk

235

kk
  • Paketti sisältää yksilöllisen alkuhaastattelun, tavoitteiden määrittelyn ja tarvekartoituksen. Käymme läpi ruokavalion ja teemme ruokapäiväkirja-analyysin. Teemme lihaskunto- ja liikkuvuustestin, jonka pohjalta rakennamme henkilökohtaisen harjoitusohjelman ja aikataulun. Teemme yhdessä ohjattuja harjoituksia kerran viikossa ja tämän lisäksi annan sinulle kotiympäristössä tehtäviä harjoitteita. Koko jakson ajan pidämme tiiviisti yhteyttä etäohjauksen kautta. Jakso päättyy lopputestaukseen, minkä jälkeen annetaan ohjeet omatoimiseen jatkoon. Paketin etuna on se, että kuudessa kuukaudessa olet lähempänä pysyvää muutosta.
Tilaa