Skip to main content

Hieronnan hinnasto

35 €

30 min

45 €

45 min

55 €

60 min

75 €

90 min

100 €

120 min

Hieronta pitää kunnossa!

Hierontaa, joka tukee kehitystäsi ja maksimoi potentiaalisi

Hieronnan tarkoitus ei ole pelkästään hieroa kehoa kuntoon, vaan pitää se kunnossa. Lihaskalvot ja lihaksien kireydet haittaavat toiminnallista liikkuvuutta jo arjessakin – puhumattakaan aktiivi- tai ammattiurheilijan suorituksessa. Tarjoan hierontaa tukemaan kehitystäsi ja maksimoimaan potentiaalisi. Toteutan tarvittaessa myös kinesioteippausta.

Rentoutusta

Hieronnalla tuetaan lihaksiston hyvinvointia, kun siihen lisätään logoterapia ja rentoutus voidaan saavuttaa vielä kokonaisvaltaisempaa hyvinvointia. Jos kärsit jännityspäänsärystä tai purennan ongelmista, terapiahieronnasta on varmasti sinulle hyötyä. Myös kipupotilaat, unettomuudesta kärsivät tai työstressin koettelemat, saavat ison hyödyn logoterapia, hieronnan ja rentoutuksen yhdistämisestä. Tule rohkeasti kokeilemaan. Varaa aika itsellesi kalenteristani ja jutellaan tavoitteistasi hoidon suhteen.

Fascia- eli lihaskalvohieronta

Lihaskalvojen tehtävänä on toimia kehon tukiverkkona. Ne osallistua liikkeen ja kehon hallintaan. Faskiahierontaa käytetään kehon erilaisten kiputilojen hoidossa.

Kajavaterapia

Kajavaterapia on suomalaisen anatomian professorin Yrjö Kajavan 1900-luvun alussa kehittämä anatomis-fysiologinen terapia ja kehon kokonaisvaltainen hierontahoito. Se rentouttaa, vilkastuttaa veren- sekä kudosnestekiertoa, laukaisee jännitystiloja ja lievittää kipuja.

oito sopii kaikenikäisille, myös lapsille. Hoidon kesto on 1,5-2 tuntia. Kajavaterapiassa hierotaan koko keho, hermoratoja, jänteitä ja lihasten kiinnityskohdat sekä reunat. Erityisen huomion saavat kehon ääreisosat kädet ja jalat. Jänteiden käsittely on napakkaa, mutta hieronta kevyttä.

Kajavaterapia sopii hyvin hoidoksi mm. erilaisiin kipu-ja särkyoireisiin, turvotukseen, verenkiertohäiriöihin, unettomuuteen, leikkausten jälkitiloihin, niska-ja hartiajännityksiin, hermopinteisiin, tenniskyynärpäähän, kylmiin käsiin ja jalkoihin, kroonisiin kiputiloihin, reumaattisiin ja neurologisiin oireisin.

Rajoitukset kajavaterapialle ovat verenvuototauti, syöpä, kuume, koko kehon ihotuma, alkoholin vaikutuksenalaisena oleminen tai psykoosi.

Kajavaterapia sopii monelle, moneen eri vaivaan.

Myös yrityksille

Teen myös yrityskäyntejä matkahierontapöydällä. Jokaisessa työtehtävässä on erilaiset kuormituspisteet. Yrityskäynneillä pystytään keskittymään paremmin juuri teidän työympäristönne erityispiirteisiin. Näin lisätään henkilöstön hyvinvointia ja sitoutumista työpaikalla. Jo toistuvalla 20 minuutin hieronnalla saadaan paljon aikaiseksi.