Hieronta

Hieronta pitää kunnossa

Hieronnan tarkoitus ei ole pelkästään hieroa kehoa kuntoon, vaan pitää se kunnossa. Lihaskalvot ja lihaksien kireydet haittaavat toiminnallista liikkuvuutta jo arjessakin – puhumattakaan aktiivi- tai ammattiurheilijan suorituksessa. Tarjoan hierontaa tukemaan kehitystäsi ja maksimoimaan potentiaalisi. Toteutan tarvittaessa myös kinesioteippausta.

Rentoutusta

Hieronnalla tuetaan lihaksiston hyvinvointia, kun siihen lisätään logoterapia ja rentoutus voidaan saavuttaa vielä kokonaisvaltaisempaa hyvinvointia. Jos kärsit jännityspäänsärystä tai purennan ongelmista, terapiahieronnasta on varmasti sinulle hyötyä. Myös kipupotilaat, unettomuudesta kärsivät tai työstressin koettelemat, saavat ison hyödyn logoterapia, hieronnan ja rentoutuksen yhdistämisestä. Tule rohkeasti kokeilemaan. Varaa aika itsellesi kalenteristani ja jutellaan tavoitteistasi hoidon suhteen.

Fascia- eli lihaskalvohieronta

Lihaskalvojen tehtävänä on toimia kehon tukiverkkona. Ne osallistua liikkeen ja kehon hallintaan. Faskiahierontaa käytetään kehon erilaisten kiputilojen hoidossa.

Myös yrityksille

Teen myös yrityskäyntejä matkahierontapöydällä. Jokaisessa työtehtävässä on erilaiset kuormituspisteet. Yrityskäynneillä pystytään keskittymään paremmin juuri teidän työympäristönne erityispiirteisiin. Näin lisätään henkilöstön hyvinvointia ja sitoutumista työpaikalla. Jo toistuvalla 20 minuutin hieronnalla saadaan paljon aikaiseksi.

Nettiajanvaraus

Hinnasto

Niska-hartia hieronta

32

30 min

Puolihieronta

40

45 min

Puolihieronta

50

60 min

Kokohieronta

65

90 min