Terapeuttinen hieronta

Logoterapiaa voidaan soveltaa kaikilla elämänaluella työelämässä, perhe-elämässä, opetuksessa, valmennuksessa sekä elämäntaidollisissa kysymyksissä. Aikamme ongelmat ovat valtaosaltaan henkisellä tasolla, jotka voivat käsittelemättöminä tai virheellisesti ratkaistuina aiheuttaa fyysisiä tai psykososiaalisia häiriötä tai sairauksia. Logoterapia on kasvun mahdollisuus kaikille.

Logoterapia ja rentouttava hieronta yhdistyvät kokonaisuudeksi, joka avaa uusia mahdollisuuksia hyödyntää terapiaa ja keskusteluapua.

Logoterapia.fi

Avioerotilanteissa asioiden käsittelyssä logoterapian ja rentouttavan hieronnan avulla voit havaita mahdollisuudet ikävässä elämän tilanteessa ja nähdä tulevaisuus voimavarana.

Väkivallan uhreille luodaan turvallinen ympäristö hieronnan ja logoterapian kautta. Näin voin oppia luottamaan kosketukseen ja rentoutuksen kautta avata keskusteluyhteys.

Työ- ja koulukiusaamisen kohteeksi joutuneet saavat keskusteluapua ja luotettavan logoterapeutin asioiden perusteelliseen avaamiseen. Ongelmat käsitellään laajasti ja pystyt jatkamaan ennakkoluulottamasti tulevaisuuteen.

Ajanvarauskalenteri