Uutiset

Kesän 2018 fysiikkaleirit nuorille

Harrin fysiikkaleiri 10 – 12 vuotiaille

Heti kauden alussa liikkuvuudet kunnossa

Tarkoituksena on opetella hallitsemaan omaa kehoaan ja parantamaan omia liikkuvuuksia. Opetellaan tekemään harjoitteet oikein parantaen motoriikkaa sekä koordinaatioharjoitteiden lävitse käymistä. Toiminnallisten venytyksien oppiminen, jota voi hyödyntää omien harjoituksien yhteydessä. Jokainen treeni lopetetaan toiminnallisiin venyttelyihin. Tarkoituksena on myös opettaa nuorille miksi mitäkin tehdään ja treenien hyödyt.

Ole nopea, sillä otan vain rajallisen määrän osallistujia ryhmään, jotta voin taata laadukkaan valmennuksen. Voit valita oman treenimäärän ja varata netistä sopivat päivät. Ilmoittautumalla minulle saat nettitunnukset. Ilmoittautuminen on sitova.

Harrin fysiikkaleiri 13 – 15 vuotiaille

Ensi kauteen kovassa kunnossa

Ohjelmassa on nuorten urheilijoiden, lajista riippumatta, liikkuvuuksien ja kehonhallintatreenejä keskikehoa hyödyntäen. Opitaan hyvän ryhdin löytymisen hyödyntäminen nuorten omissa lajeissa. Leirillä mennään välillä kovaa ja toisinaan rauhoitutaan. Jokainen treeni lopetetaan toiminnallisiin venyttelyihin. Tarkoituksena on myös opettaa nuorille miksi mitäkin tehdään ja treenien hyödyt, jotta jatkossa osaa itse hyödyntää oppejaan omatoimisissa harjoituksissaan.

Ole nopea, otan vain rajallisen määrän osallistujia ryhmään, näin voin taata laadukkaan valmennuksen. Voit valita oman treenimäärän ja varata netistä sopivat päivät. Ilmoittautumalla minulle saat nettitunnukset.

Leirien hinnat

Kysy myös yksilöidyistä kehonhuoltopaketeista alk. 120 € / 3krt.

18krt kortti

€160

12krt kortti

€120

5krt kortti

€55

1 kerta

€12

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset Harrille puhelimitse tai sähköpostitse. Ilmoittautumisen jälkeen voit itse valita nettiajanvarauksella treenit, joihin haluat osallistua.

HARRIN HYVINVOINTIVALMENNUS

Kärsämäentie 35 b2
20360 Turku

Harri Niemi
044 981 8658
harri@harrinvalmennus.fi

Leave a Reply