Ravinto ja painonhallinta

Kokonaisvaltainen hyvinvointi

Toiveistasi riippuen voin rakentaa sinulle pelkän ruokaohjelman ilman liikunnallista valmennusta, mutta jos toiveissasi on kokonaisvaltainen hyvinvointi ja terveemmän elämäntavan saavuttaminen, suosittelen myös liikunnan sisällyttämistä ohjelmaan. Tarvittaessa tulen mukaasi ruokakauppaan ja kotiin keittiöön, jotta saamme arjen ruokailurutiinit kuntoon.

Ruokailutottumukset ovat suurin yksittäinen tekijä painonhallinnassa. Kiireiset työpäivät, ravintoaineiden ymmärtämättömyys ja tiedon puute terveellisen ruoan valmistustavoista aiheuttavat monille ihmisille alati raskaamman olon. Ravintovalmennuksessa perehdyn nykyiseen terveydentilaasi ja ruokailutottumuksiisi sekä otan huomioon mahdolliset ruokarajoitukset tai sairaudet. Ravintovalmennuksen tavoitteena ei ole syödä samaa kuivaa kanaa ja salaattia tai rahkaa päivästä toiseen, vaan pyrin rakentamaan mielekkään ja maistuvan, mutta terveellisen ruokavalion tukemaan kehitysprosessiasi. Tavoitteena ei ole korvata oikeaa ruokaa lisäravinnekasoilla ja energiapatukoilla vaan suosin monipuolisia ja kotimaisia raaka-aineita.

Henkinen tuki

Kun puhutaan pitkään jatkuneiden epäterveellisten elämäntapojen karsimisesta, tulee ottaa huomioon myös asiakkaan psyykkinen olotila. Ravinto-ohjauksen ja ruokavalioiden lisäksi tarjoan henkistä tukea projektissa etenemiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen.

Hinnoittelu

R-paketti 1kk

135

1 kuukausi
  • Paketti sisältää yksilöllisen alkuhaastattelun, tavoitteiden määrittelyn ja tarvekartoituksen. Käymme läpi ruokavalion ja teemme ruokapäiväkirja-analyysin. Koko jakson ajan pidämme tiiviisti yhteyttä etäohjauksen kautta. Kolmen kuukauden aikana tapaamme yhteensä kahdeksan kertaa; alussa tiiviimmin. Päivät sovitaan sinun aikataulujesi mukaan. Teemme esimerkiksi ruokaostoksia yhdessä. Seuraamme myös hyvinvointisi edistymistä esim. painonmittauksilla. Ohjelman päätteeksi saat henkilökohtaisen jatkosuunnitelman.

Ravintoneuvonta

50

1 kerta
  • Sisältää yksilöllisen haastattelun, tarvekartoituksen sekä käymme läpi ruokavalion. Neuvontakerran päätteeksi saat henkilökohtaisen jatkosuunnitelman.

Ravitsemusluento joukkueille ja ryhmille

150

1 kerta
  • Yksilöllisesti kohderyhmälle räätälöuty luento ravinnon tärkeydestä sekä oikeanlaisen ravinnon koostumuksesta ja sisällöstä.