Redcord

Redcord-harjoittelu on terveydenhuoltoalan suosima treenaus- ja kuntoutusmuoto, jossa harjoitellaan oman kehon painolla hyödyntäen katosta riippuvia Redcord-naruja. Narujen avulla perusliikkeiden vaikeustaso nousee tasapainoelementin lisääntyessä tai päinvastoin kiinnikkeiden avulla voidaan keventää ja tukea liikeratoja, jos kyseessä on aloitteleva liikkuja tai mahdollisesti loukkaantumisesta tai leikkauksesta toipuva henkilö.

Redcordin kantava idea on tehdä koko kehoon vaikuttavia teholiikkeitä ilman suurien irtopainojen kanssa rykäisyjä kehon omalla painolla. Kehoa harjoitetaan ns. sisältä ulospäin eli kehittämällä pieniä syviä lihaksia ensin, onnistutaan vahvistamaan koko kehoa lihasten synergiaa hyödyntäen. Harjoittelu kehittää samanaikaisesti lihaskuntoa, liikkuvuutta sekä tasapainoa. Redcord-harjoittelussa liikkeiden aikana käytetään usein samanaikaisesti sekä syviä että pinnallisia lihaksia jolloin harjoittelulla saadaan tuloksia aikaan sekä komean ulkomuodon että vahvan ryhdin ja keskivartalon kannatuksen kantilta.

Redcordia voidaan hyödyntää osana monipuolista harjoittelua ammatti- tai kilpaurheilijalle, arkiselle liikkujalle sekä vasta-alkajille tai kuntoutujille.  Liikkeet ja liikerajat oikein valitsemalla Redcord-treenaus sopii jokaiselle lähtötasosta riippumatta.

Redcord-tunteja toteutetaan sekä pienryhmissä max. 8 henkilöä tai halutessasi myös yksityisohjauksella osana henkilökohtaista valmennusta. Jos toiveissa on esim. työporukan yhteinen tiimitreenaus, ota yhteyttä ja sovitaan sopiva ajankohta!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!